Magyar előadót jelentett be az Awake

Netsky, JP Cooper és a Pussy Riot után a fesztivál szervezői újabb neveket jelentettek be: a The Mono Jacks-t, a Moonlight Breakfast-ot, Lady Leshurr-t, a Dirthyphonics-t és a budapesti Blahalouisianá-t is viszontlátjuk idén az Awake színpadain, augusztus 15 – 18. között.

Lady Leshurr brit énekes és producer, „Queen’s Speech” című videójával vált világhíressé. A grime és rap énekesnő a világ több pontján koncertezett már. A Dirtyphonics francia trió élő műsorral készül, a drum and bass, dubstep és drumstep stílus kedvelői hatalmas bulira számíthatnak. Olyan nevekkel dolgoztak együtt korábban mint a Linkin Park, Skrillex, Kaskade, Modestep.

A nemzetközi fellépők mellett romániai és magyarországi együttesek is jönnek a kastélykertbe. Az alternatív rock képviseletében a már említett The Mono Jacks és a Grimus, az indie-pop, beat-rock spektrumról a Blahalouisiana lép fel, a soul, electron és funk stílustó a Moonlight Breakfast és a Mörk képviseli.

Az Awake idén az elektronikus zenében is erős: Ethylen, DJ Sauce, Bad And Boujee Party by Dj Oldsjull & Dj Lexi, Manuel Riva, Andrew Dum és Dj Antenna táncparketté változtatják a Teleki-birtokot. Michael Schack és Thomas Pcz dob illetve hegedű performansza is csemegének ígérkezik.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  Bérleteket a 2019-es AWAKE Fesztiválra a tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro és eventim.ro oldalakon lehet vásárolni 139 illetve 169 (sátorhellyel) lejért.

  A 2019-es fesztivál a sok jó koncerten túl nem zenei programban is bővelkedik. Az Artdoor-nak köszönhetően ismét hangsúlyos lesz az installáció-művészet szerepe a térélményben. A Feed Your Mind beszélgetős panel nagy sikere után a szervezők úgy döntöttek, hogy erősítenek ezen a vonalon is. Közben külön eseménnyé léptették elő, így a nyughatatlan elme platformja egy fesztiválprogramból országos turnét kapó sorozattá vált.

  “A Feed Your Mind platform segítségével egy párbeszédet szeretnénk felépíteni amely által a fiatalok inspirálva lesznek, hogy több részt vegyenek ki saját közösségük fejlesztéséből, segíteni szeretnénk karrierjük beindítását, egyszerűen közelebb hoznánk a fiatalok érdeklődési körét és a meglévő információkat.” – mondta Andrei Dinu, a program főszervezője.

  Az események célja, hogy enyhítse a tudásra szomjazó fesztiválozó közönség szomját két nyár között is. Ezt formabontó témák, ismert és híres személyek bevetésével kísérlik meg. Az érdeklődők Románia hat városában vehetnek részt a programon:

  Marosvásárhely – április 15 – Kultúrpalota kis terme

  – Georgiana Birthler – építészmérnök „unDAverde” – érdekelt a természetben, egészséges életben és hozzáférhetőségben

  – DJ Shiver – a romániai techno zenei szcéna szereplője – a színpadon előadó, hétköznapi életben vállalkozó

  Kolozsvár – április 18 – Liberty Technology Park

  – Sonia Donca Bercuci – a Green School kutatási és fejlesztési igazgatója – a „The World Peace Game” akkreditált trénere (szimulációs játék, melyet John Hunter, TED előadó fejlesztett)

  – Simona Năstase – tréner és pszichológus, a „Vocea Autentică” alapítója – önfejlesztési tanácsokkal lát el

  Temesvár – április 24 – INCUBOXX

  – Andrei Lasc – a „Cu Substrat” Advertising kreatív elméje, író – „Poevie” verssorozatok és a „07:07 – Cu suflet în est” független best-seller költője, írója

  – Radu Rusu – Eco Stuff Romania társalapítója – aktív résztvevője a környezetvédelemnek
  „Üdvözlöm a kezdeményezést. A felfedezés és kihívások rajongója, ajánlom mindenkinek a Feed Your Mind platformot.” – mondta George – Romániai első intelligens banki szolgáltatása. George-t az egyik legelterjedtebb és leghasználtabb banki motor működteti, amelynek köszönhetően a személyre szabhatósága határtalan.

  A brassói, nagyszebeni és bukaresti beszélgetések időpontját és helyszínét később hozzák nyilvánosságra. A regisztráció és részvétel ingyenes. A jelentkezési űrlap a www.feedyourmind.ro oldalon található, kitöltése után garantált a helyünk az eseményen.

  További információk a fesztiválról a Facebookon, Instagramon és a weboldalon. A Feed Your Mind platformmal kapcsolatos változások megtalálhatók a Facebookon és a weboldalon.

  Share this post

  PinIt
  scroll to top