Májusban érkezik az erdélyi mozikba a Valami Amerika 3.

Végre megérkezik az erdélyi és partiumi mozikba a 2018-as év legsikeresebb magyar filmje!

A VÁNDORMOZI és a TAYLOR PROJECTS bemutatja Herendi Gábor VALAMI AMERIKA 3. című alkotását, amelyet már több mint 370 ezer néző látott a magyarországi mozikban.

A FILMET A PREMIER HETÉBEN A KÖVETKEZŐ MOZIK TŰZIK MŰSORRA:
Arad – Cinema City
Kolozsvár – Cinema City Iulius Mall
Marosvásárhely – Cinema City Promenada Mall
Nagyvárad – Cinema Palace
Sepsiszentgyörgy – Művész Mozi (Cinema Arta)
Temesvár – Cinema City Shopping City
Premier előtt látható a film Székelyudvarhelyen a Stúdió Moziban, április 29-én, vasárnap!

A VALAMI AMERIKA 3. története szerint Tamás, Ákos és András, a balek testvérek, minden eddiginél lehetetlenebb helyzetbe kerülnek a szélhámos Alex miatt. A körülményeket bonyolítja a rendőrség, továbbá Bala és Toni egymással versengő maffiabandája is. Egy rejtélyes, milliókat érő, lopott bélyegért indul hajsza, és ezen múlik a fiúk sorsa. Beleveti magát a nyomozásba Eszter és Timi is, mindenki versenyt fut az idővel. Vajon ezúttal is sikerül kikeveredniük a slamasztikából…?

A VALAMI AMERIKA első részét 2002-ben 529.187, a folytatását 2008-ban 448.738 néző látta a mozikban. Ezzel az eredménnyel Herendi Gábor két alkotása az 1990 óta készült magyar játékfilmek mezőnyében máig előkelő helyen szerepel. Ráadásul, a MAGYAR VÁNDOR-nak és a KINCSEM-nek köszönhetően a rendező a rendszerváltás utáni legsikeresebb magyar közönségfilm-alkotó lett.

A VALAMI AMERIKA 3. igazi sztárparádé: a harmadik rész szereposztása nagyrészt követi az első két epizódét, de ezúttal számos új közönség kedvenc is feltűnik a vásznon.

A film 15 éven aluliak számára nem ajánlott!

A filmet májustól vetíti a Vándormozi is olyan erdélyi és partiumi településeken, amelyek nem rendelkeznek filmszínházzal.

Share this post

PinIt
scroll to top