Manuel Butiulca lesz az alprefektus?!

Manuel Butiulca-t, a Maros Megyei Egészségbiztosító Pénztár jelenlegi szóvivőjét javasolta a PNL az alprefektusi poszt betöltésére, azután, hogy nemrég leváltották tisztségéből Bárczi Győzőt.

A marosvásárhelyi prefektúra azután maradt alprefektus nélkül, hogy a kormány határozata alapján menesztették Bárczi Győzőt, viszont a jelenlegi prefektus, Valentin Bretfelean maradhatott pozíciójában, hivatalos felszólítást még nem kapott.

„Nekem is tetszene ha a dolgok hamarabb mennének, de a prefektusi, alprefektusi kinevezéshez kell némi aspektus. Nem az USL-nek nevezzük ki a prefektust, vagy alprefektust. A marosvásárhelyieknek nevezzük ki a prefektust és az alprefektust.” – nyilatkozta a PNL Maros megyei elnüke, Ciprian Dobre a Realitatea TV marosvásárhelyi stúdiójában, ahol többek között bejelentette Manuel Butilicát nevezik alprefektusnak.

Manuel Butilica várja a kinevezést

„Elfogadtam a kinevezést az alprefektusi posztra. Amikor a miniszter aláírja a kinevezést és megjelenik a Hivatalos Közlönyben, beadom a felmondásom a Maros Megyei Egészségbiztosító Pénztárnál.” – nyilatkozta Manuel Butiulca.

Fotó: citynews.ro

Share this post

PinIt
scroll to top