Maros Maraton, idén negyedszer a Maros völgyében

mures.marathonAz Outdoor Experience csapat immár negyedik alkalommal szervezi meg a Maros Maraton – rafting, kajak és kenu amatőr versenyt, április 19–20. között, a Maros völgyében.

A gyors vízeken való evezés pénteken, április 19-én, délelőtt 10 órakor kezdődik, a bemelegítővel. A startot a Maros megyei Mesterházán fújják, délután 14 órakor, célba pedig szintén a Maros megyei Ratosnyán lapátolhatnak a versenyzők.

A két település közötti táv 24 kilométer.

Az eseményre személyesen vagy online is be lehet nevezni. Előbbit a startpontnál, a mesterházi Maros-hídnál, a folyó bal parján, 8.00 és 13.00 óra között, utóbbit elektronikusan, az online típusnyomtatvány kitöltésével lehet megejteni.

Valamennyi versenyzőnek biztonsági felszereléssel kell rendelkeznie, és ki kell fizetnie a benevezési díjat a verseny reggelén. Minden csapatnak vagy versenyzőnek külön versenyszámot adnak.

Amennyiben a helyszínen regisztrálnak, a versenyzőknek 35 lejbe kerül a benevezés. További információkat a szervező Outdoor Experience honlapján olvashatnak az érdeklődők.

Forrás: citynews.ro

Fotó: Komáromi István (Picasa WebAlbum)

Share this post

PinIt
scroll to top