Marosvásárhelyen is bemutatják Barkó Judit könyvét

Barkó Judit, a Duna Televízió műsorvezetője A Királynő – Történetek egón innen, egón túl című, az Új Tudatosság kiadónál megjelent kötetét mutatják be június 13-17. között több erdélyi városban: Kolozsváron, Marosvásárhelyen, Székelyudvarhelyen, Sepsiszentgyörgyön, Brassóban.

„A Királynő egy különös barátság története. Barátság önmagunkkal, amely szól a szeretetről, megismerésről, vágyakról és álmokról, létezésről és tudásról. A baráti társaság tagjai még: Én, Hiány, Káosz, Rutin és megannyi társ, aki befolyásolja az életünket, mégis egy velünk.

A lélek összetettségét jól példázza ez a könyv, behatol a legbensőbb érzésekig, felnyitja a szemet, kitárja az elmét, kisöpri a félelmet és helyébe bizonyosságot ültet. A Királynő bármelyikünk lehetne, hisz mindannyinkban él belőle egy kevés. Barkó Judit görbe tükröt állít önmagunkkal szemben és megérteti az olvasóval, hogy a legfontosabb a világon önmagunk ismerete, megértése és szeretete. Mi döntünk a sorsunkról, mi befolyásoljuk a Folyamatot, vagyis az Életet.

A könyv olvasása közben tanulságos következtetéseket vonhat le az olvasó, ezáltal jobban megértve a személyiség változásainak végtelen lehetőségét. Sosincs késő, hogy az ember tisztába kerüljön önmagával, és saját kezébe vegye boldogsága irányítását. Igazi kalandozás ez a történet, amelyben legkedvesebb útitársunk: önmagunk.

Aki fogékony az önismeretre, gyakran elgondolkodik a változás fontosságán és szereti a különös, de élvezetes történeteket, annak mindenképpen ajánlom, hogy olvassa el Barkó Judit A Királynő című könyvét” – írja Pálmai Anna, a Grafomédia Intézet alapító igazgatója, a Magyar Írástanulmányi Társaság elnöke.

A könyvbemutatók programja:
– június 13., 19 óra, Kolozsvár – Heltai Könyvtár konferencia terme
– június 14., 19 óra, Marosvásárhely – Bernády Ház
– június 15., 19 óra, Székelyudvarhely – Városi Könyvtár
– június 16., 18 óra, Sepsiszentgyörgy – Bod Péter Megyei Könyvtár
– június 17., 18 óra, Brassó – Reménység Háza.

Share this post

PinIt
scroll to top