Marosvásárhelyi Napok 2012: Nem zárják le a főteret

A marosvásárhelyi polgármesteri hivatal már megkezdte a Marosvásárhelyi Napok szervezését. A tavalyi évekkel ellentétben idén nem zárják le a főteret, helyette a gazdasági kiállítást a Várban és a Vársétányon rendezik meg.

Várják az intézmények jelentkezését

2012. május 28–június 3. között zajlanak a XVI. Marosvásárhelyi Napok. Ebből az alkalomból a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal felkéri azokat a közintézményeket és civil szervezeteket, amelyek részt szeretnének venni a művelődési és sportprogramokban, nyújtsák be ez irányú javaslataikat a polgármesteri hivatal művelődési, sport- és ifjúságügyi osztályán (Mihai Eminescu Művelődési Központ, Nicolae Grigorescu utca 17-19. szám, 8-as terem).

A javaslatok benyújtási határideje 2012. május 11.

Az Aranylakodalom sem marad el

Idén, mint minden évben a Marosvásárhelyi Napok keretében június 1-jén, pénteken tartják az Aranylakodalom rendezvényt.

Az esemény alkalmával megünneplik azokat a marosvásárhelyi párokat, akiknek idén van az 50.  házassági évfordulójuk.

Azokat a párokat, akik részt szeretnének venni az eseményen, felkérik, hogy május 11-ig iratkozzanak fel a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal művelődései, sport- és ifjúságügyi osztályán (Mihai Eminescu Művelődési Központ, Nicolae Grigorescu utca 17-19. szám, 8-as terem). Fel kell mutatni az eredeti személyazonossági iratot, a házasságlevelet és be kell nyújtani ezek fénymásolatát.

Share this post

PinIt
scroll to top