Marosvásárhelyi világbajnok született versenytáncban

Első alkalommal született román világbajnok a versenytánc történetében. A marosvásárhelyi pár, Paul Moldovan és Cristina Tatar Pekingben nyerte el az aranyérmet a 16-18 évesek latin kategóriájában.

A marosvásárhelyi Dance Art klubnál bejegyzett versenyzők augusztusban ezüstérmet szereztek a stuttgárti German Open Latino táncversenyen.

„Valóra vált az álmunk… Sok éves munka és áldozat van a világbajnoki cím háta mögött, úgy a sportolók, mint az edzők és szülök részéről, de ilyen kimagasló eredményt csak közös erővel, fegyelemmel és nagy odaadással lehet elérni. 9. nemzeti bajnoki cím után megjött a 10. bajnoki cím ezúttal a világbajnoki Moldovan Paul – Tatar Cristina Dance Art és Iskolás Sport Klub kettős leigazolású páros számára. Nagyon büszkék vagyunk rájuk” – nyilatkozták a Marosvásárhelyi Infónak Somodi Márton és Somodi Katalin, a páros edzői.

A Dance Art Marosvásárhely legjobb tánciskolája, eredményességeiket bizonyítja az a sok érem és eredmény, amelyeket a hazai és nemzetközi versenyeken elértek.

Október 2-án ismét indul a Dance Art tánciskola új évada, amelyre mindenkit szeretettel vár a tánciskola két vezetője, Somodi Márton és Somodi Katalin.

Share this post

PinIt
scroll to top