Marosvásárhelyre is megérkezik a Black Friday: íme hol lesznek akciók

A Black Friday koncepció Romániában is egyre nagyobb teret hódít, a tavalyi akciók annyira sikeresek voltak, hogy idén egyre több üzlet kapcsolódik be a kezdeményezésbe. November 23-án, pénteken Marosvásárhelyen is Black Friday-t rendeznek.

Ha ajándékot szeretnél vásárolni, a Promenada Mall-ban lévő Marionnaud üzletben 25%-os kedvezményekkel kaphatóak pénteken a parfümök, míg a Mures Mall-ban lévő Sabrini-ben egy ezüstékszer 15%-os kedvezménnyel vásárolható meg.

A Leonardo sem marad ki az akcióból, minden 100 lejnél nagyobb vásárlásnál egy 30%-os kupont kap a vásárló, amelyet a második terméknél vásárolhat le.

A Vand’Or Travel utazási irodánál 40%-os kedvezménnyel lehet pénteken uticélokat foglalni, az utazni vágyók most a román tengerpartra, Görögországba és Bulgáriába foglalhatnak jegyeket.

A marosvásárhelyi IKEA termékeket forgalmazó üzletben pénteken minden, a cég honlapján leadott rendelést 10%-os szállítási költséggel szállítanak, az eredeti 40% helyett.

Aki elektronikai termékeket szeretne vásárolni, az az Altexben akár 70%-al olcsóbban is hozzájuthat egy egy termékhez. A Flanco egész hétvégén akciókat tart, a marosvásárhelyi vásárlók akár 60%-os kedvezményben is részesülhetnek egy egy terméknél. A Proges-nél minden megvásárolt padlószőnyeg után visszajár az ÁFA.

A Diamond Hair fodrász szalonban minden, pénteken betérő kliensnek 10%-os árkedvezményt biztosítanak (cím: Targului 13).

Share this post

PinIt
scroll to top