Mátol lehet jelentkezni a 8. EU Táborba

A Magyar Ifjúsági Értekezlet az RMDSZ Főtitkárságával és a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel együttműködve idén, július 5. és 10. között nyolcadik alkalommal szervezi meg az EU Tábort. A mára már hagyományosnak tekinthető rendezvényre, a tavalyi évhez hasonlóan Marosfőn kerül sor.

Az EU Tábor idei tematikája, mint azt az Erdélyinek lenni jó! szlogen is fémjelzi az erdélyi jelennel, illetve jövőképpel foglalkozik, hagyományainkra, értékeinkre és jövőbeni kilátásainkra koncentrálva. A tábor időszaka alatt a résztvevő fiatalok szakemberek, jeles közéleti személyiségek, valamint politikusok közreműködésével hallgathatnak meg előadásokat az adott témakörben, az Európai Unió perspektívájából is megvizsgálva a transzilván jövőkép különböző vonatkozásait.

A hagyományokhoz híven, az egy hetes rendezvény magas szakmai színvonalú előadásai és szekcióülései mellett számos beszélgetésre, szabadidős és szórakoztató programra, illetve csapatépítő tevékenységre is sor kerül.

Ha te is szeretnéd kellemesen, ugyanakkor hasznosan elkezdeni a nyári vakációt, jelentkezz az idei EU Táborba, ahol az egyhetes tanulás, szórakozás, beszélgetés, játszás és bulizás során megtapasztalhatod, hogy miért is olyan jó erdélyinek lenni!

Jelentkezési űrlap!

Share this post

PinIt
scroll to top