Még két nap van Románia legnagyobb fesztiváljáig!

Jó idő, egész éjszakás partik már szerdától, egy újabb zenei helyszín, a zsebedre szabott

árak, és ami a lgefontosabb: még két nap, és megnyitjuk a Tuborg Green Fest Félsziget kilencedik kiadását, amelyre augusztus 25-28. Között kerül sor Marosvásárhelyen. És amint azt a visszatérő fesztiválozók már jól tudják: nálunk mindig van nulladik nap.
Ja, és jó időt is rendeltünk Marosvásárhelyre! A fesztivál hetében 28 és 32 Celsius-fok közötti hőmérsékletek lesznek nappal, éjszaka pedig 12-15 fokra hűl a levegő. A Marosvásárhelyi Meteorológiai Központ szerint nem kell esőre és erős széllökésekre számítani. 
A fesztivál nulladik napján, szerdán, augusztus 24-én már beindul a buli: a 18 órai kapunyitás után Silent Dance-szel és bulikkal várjuk a fesztiválozókat. A Becherovka Silent Dance lényege, hogy te választod ki, és csak te hallod a zenét, amire táncolsz: minden belépő egy fülhallgatót kap, amelyen kiválaszthatja, melyik dj zenéjére táncol – a nulladik napon Goranga és Chionghee közül választhatnak a félszigetezők.
Romania, the Carpathian Garden Stage néven egy újabb helyszínnel bővül a Tuborg Green Fest Félsziget kínálata. A helyszín naponta három hazai zenekar koncertjének ad helyet, a zenei kínálatban a folk, a blues, a jazz, a hard rock, a progresszív metál, sőt a népzene is helyet kap.
A Romania, the Carpathian Garden Stage már a déli órákban élőzenével várja a látogatókat, augusztus 25-én a Szászcsávási cigányzenekar, a székelyudvarhelyi Monyo Project és a kolozsvári Yesterdays, augusztus 26-án a Țapinarii, a marosvásárhelyi Dreamers és a Toulouse Lautrec, augusztus 27-én a Palatka, az Andercavar Bend és a zsombolyai AIM, a fesztivál utolsó napján, augusztus 28-án pedig a Junetrip, az Electric Fence és Fading Circles lép fel itt.
A DJ-k mezőnye is tovább bővült: augusztus 25-én éjjel 3 órától a nemzetközi szinten legismertebbnek számító román dj-kollektíva, vagyis az [a:rpia:r] trió lép fel a Freedom Music Arénában, augusztus 26-án éjjel a magyar drum and bass élharcosa, Chris.SU kever a Kiss Teraszon MC Agent társaságában, míg vasárnap Mastif & Statik zárja a helyszín programját MC Agent&MC Tina segítségével.
A fesztivál programja és térképe a www.felsziget.ro oldalon, illetve a honlap mobilverzióján is elérhető, illetve a Zile si Nopti különkiadása is rólunk szól.

Share this post

PinIt
scroll to top