Megalázták és megverték a diáklány, majd feltöltötték a videót az internetre

Nyilvánosan alázták meg diáktársukat azok a fiatalok, akik az esetet fel is vették videóra és feltöltötték az internetre. Ezen forr most a román internet.

Megalázták és megverték a diáklány, majd feltöltötték a videót az internetre

Két lány és egy fiú űzött csúfondáros játékot egy megrémült fiatal lányból, amikor megalázták, megverték, ezt pedig fel is vették videóra. A két lány jókora pofonokat oszt a megszólalni alig tudó lánynak, egyikük jókora rúgásokat is még rá. A videó végén pedig letérdepeltetik és kezet csókoltatnak vele..

Az eset Ploiesten történt, a rendőrség már nyomoz az ügyben, két elkövetőt elfogtak, a harmadikat még keresik. Úgy tudjuk bűnvádi eljárás indul a tettesek ellen.

PLOIEȘTI: Elevă bătută și umilită de două fete și un băiat

Am primit acest video tulburător. Cerem public Politia Romana – www.politiaromana.ro și IPJ Prahova deschiderea unei anchete. OffTopic condamnă categoric orice fel de violență între adolescenți. Noi am luat primele măsuri, iar persoanele implicate au fost excluse din comunitatea noastră.

UPDATE: Agresoarele tinerei bătută și umilită au fost identificate
Două dintre persoane au fost deja depistate, iar oamenii legii continuă cercetările pentru depistarea și celei de-a treia. În cauză polițiștii au deschis un dosar penal pentru loviri și alte violențe, amenințări, dar și pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

Közzétette: OffTopic – 2017. június 11.

Share this post

PinIt
scroll to top