Megjelent a Titán legújabb dala, az Amíg szakad a húr

titan-2013

A TITÁN zenekar idén ünnepli fennállásának 10-ik évfordulóját, ennek tiszteletére ősszel megjelenik a zenekar negyedik lemeze, amelyről már megérkezett az első kislemez, Amíg szakad a húr címmel.

„Szimbolikus jelentősége is van a címnek, hiszen azt jelzi, hogy amíg szakadnak a húrok, addig mi játszunk. Márpedig a húrok szakadnak koncertek közben és próbákon is. A dal gyakorlatilag hétfőn jelent meg az interneten az egyik legnagyobb videó megosztón és Erdélyi magyar nyelvű rádiókban.” – nyilatkozta Szabó Előd a Titán frontembere a Székelyhon-ro-nak.

A dalhoz videóklip is készült, premierje pedig április 20-án lesz. A klip forgatókönyvírója egy kocsmát ajánlott a klip forgatásának helyszínéül, így számos rajongó szerepel majd az új Titán-klipben.

„Aki kitalálta a videoklip forgatókönyvét, ő ajánlotta, hogy kocsmában játszódjon az egész. S hogy kocsmahangulata legyen, meghirdettük, hogy aki akar, az vegyen részt a forgatáson. Sokan jöttek, s egyszerűen jól kellett érezzék magukat, azt csinálják, amit amúgy is csinálnának egy kocsmában. Egy nap alatt reggel 10-től este 8-ig forgattuk.” – tette hozzá Szabó Előd.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    A Titán zenekar 2003-ban alakult, első koncertjüket a szovátai Medve-tó Napok keretén belül tartották, az elmúlt tíz évben számos koncertet és dalt adtak ki a srácok, ősszel egy jubileumi koncerttel is készülnek.

    Hallgassátok meg a dalt:

    Share this post

    PinIt
    scroll to top