Megnyitotta kapuit a Félsziget

Csaknem 2000 félszigetező lépte át szerdán délután Románia legnagyobb fesztiváljának kapuját. A nyolcadik kiadásához érkezett rendezvény fesztivál-hangulata már a nap első óráiban érezhető volt a hátizsákos, sátras fiatalok felbukkanása révén. Mindannyian a délután 6 órai kapunyitásra vártak, amikor meghódíthatták a sátortábort. Alig 60 perc alatt 100 sátor emelkedett fel, ezek száma a továbbiakban percről pecre nőtt.

A Hargita megyei Balánbányáról jött első félszigetlakók, már kedden jelentkeztek a marosvásárhelyi rendezvény helyszínén. Ervin és Alex néhány napja még a Hargitán sátraztak, onnan jöttek egyenesen Marosvásárhelyre. A vendéglátó egységek felkészülten fogadták a vendégeket, felállították sátraikat, házikóikat felszerelték kellő mennyiségű élelemmel, sörrel, hüsítővel, ugyanakkor kürtős kaláccsal és gyümölcsökkel várták a látogatókat. A szervezők arra törekedtek, hogy kitűnő hangulatban indítsák a fesztivál 0. napját.

A Félsziget Fesztivál bejáratánál 4 pénztár fogadja a vendégeket, a kuckók egyike pedig éjjel-nappal működik. Fontos tudni még, hogy mindegyik pénztárnál lehet bankkártyával is fizetni. A főépület földszintjén pedig a Bancpost bankautomatát működtet.

Forrás: Félsziget

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Share this post

    PinIt
    scroll to top