Megölte 13 éves fiát, majd magával is végzett

Arról a 43 éves szászrégeni férfiról van szó, aki ma délután hajtotta végre a szörnyűséges tettet: többször is szíven szúrta a 13 éves kisfiát, majd saját ereit felvágva végzett magával. Hogy mi lelte valójában a férfit, mi késztette a sokkoló tettre, senki nem érti. Tény, hogy a fiú testvérét, aki rájuk talált a házban, jelenleg a pszichiátrián kezelik, a gyerekek anyja pedig azóta sem tért magához a megrázkódtatástól.

A férfi lakatosként dolgozott egy helyi cégnél, egy éve vált el a feleségétől. A két közös gyereküket a bíróság elosztotta kettejük között: a nagyobbik, 17 éves fiú az apjával, a kisebbik, 13 éves fiú az anyjával lakott. A tragédia bekövetkezte előtt épp szülőcsere volt: a 13 éves kisfiú az apánál, a 17 éves pedig az anyánál tartózkodott.

A szomszédok gyanakodtak, hogy valami nincs rendjén a férfi lakásán, mivel a kisfiú aznap nem ment le játszani, mint ahogy minden nap megszokták. Ezért is néztek körül a háznál, és ekkor fedezték fel a vérnyomokat a falon. Azonnal értesítették a nagyobbik fiút, aki betörve az ajtót rábukkant apja, majd öccse holttestére.

Az illetékesek is a helyszínre érkeztek, és megkezdték a nyomozást. Azt állítják, a férfit pszichés zavarokkal kezelték, és agresszív természetű volt.

Slavic Andrea

Share this post

PinIt
scroll to top