Menedzseri képzés az eLearning-gel

November 1.-ig lehet beiratkozni arra a „Rural Manager” elnevezésű online-kurzusra, amely alapján menedzseri oklevelet lehet szerezni, külföldi és hazai cégek elismerésével. A Fiatal Menedzserek Országos Alapítványának projektmenedzsere, Răzvan Vlasiu avat be a részletekbe.

Az iratkozás online zajlik, a www.ruralmanager.ro honlapon, november elsejéig. Öt tantárgyból áll a képzés, ezek a következők: Üzleti terv, Pénzügyi menedzsment, Stratégiai menedzsment, Projektmenedzsment és IT kezdeményezés vállalkozásoknak. A cél az, hogy az eLearning segítségével hozzájáruljanak mindazon érdekelt személyek képzéséhez, akik fejlődni és tanulni szeretnének, valamint akik meg akarják alapozni mindennapi tevékenységeiket praktikus és hasznos tudással. A képzés ugyanakkor segít abban is, hogy vállalkozást indítsunk, illetve hogy a már meglévőt sikeresen vezessük – magyarázta Vlasiu. Hozzátette, a Rural Manager kurzussal bővíthetők a munkanélküliek esélyei arra, hogy kedvező állást találjanak, akár új munkakörökben is, mint például a farm-menedzser vagy a magánvállalkozás-menedzser.

Az eLearning előnye, hogy dinamikus, interaktív, érdekes, kényelmes, intuitív előadásokat tartalmaz, online, azaz tanár jelenléte nélkül. Emellett könnyen elsajátítható az anyag, és adva van a folyamatos önellenőrzés és önfelmérés lehetősége is.

A képzés 11 leckecsomagot tartalmaz, 200 elméleti órával. A résztvevők pedig kapcsolatba léphetnek, kommunikálhatnak egymással a fórum segítségével.

A kurzus elvégzésekor kétféle próbán kell helytállni: az egyik online elméleti teszt lesz, az öt tantárgynak megfelelő kérdésekkel, a másik pedig egy gyakorlati vizsga, azaz dolgozat lesz, amelyben egy konkrét problémát kell megoldani, a saját vállalkozásra nézve. A kapott oklevelet pedig a Fiatal Menedzserek Országos Alapítványa mellett a SIVECO Románia, a BFZ GmbH Németország és az Euro26 Egyesület is elismeri.

Az iratkozási díj 1000 lej, amelyet a képzés első két hónapjában kell kifizetni. A jó hír az, hogy a munkanélkülieknek és egyetemistáknak csupán 100 lejbe kerül az iratkozás.

További információk igényelhetők a razvan.vlasiu@fntm.ro vagy az info@fntm.ro email címen.

Share this post

PinIt
scroll to top