Mennyiért melegedünk az idei téli időszakban?

Az RFV Energy hőszolgáltató vállalat közzétette a 2011–2012. év téli időszakára vonatkozó számlázási árakat, a gigakalóriát illetően. Ennek eredményeképpen, továbbra is 231 lej/gigakalória lesz a fűtés értéke, havonta.

Az RFV képviselői ugyanakkor azt is elmondták, több marosvásárhelyi család csatlakozott vissza a távfűtésrendszerhez idén nyáron.

Balogh Katalin, az RFV sajtóirodájának képviselője az adevarul.ro internetes portálnak úgy nyilatkozott, mivel a Helyi Tanács afelől biztosította a hőszolgáltatót, hogy a szerződésnek megfelelően továbbra is támogatja a távfűtés értékét, nincs szükség áremelésre.

Balogh Katalin ugyanakkor azt is elmondta, az RFV nyárra vonatkozó melegvíz-ajánlatát többen is kihasználták. Ennek értelmében, már kilenc család csatlakozott vissza a rendszerhez. Az ajánlat még tart, a szerelés költségei pedig továbbra is díjmentesek – tájékoztat a képviselő.

Az egyhavi fűtésszámlák megközelítik majd az 500 lejt – kétszobás lakás esetében, a téli időszakban. Ezért érdemes már most megtakarítani egy kevés összeget, hogy a téli hónapokban könnyebb legyen a gazdálkodás – tanácsolja az adevarul.ro.

Forrás és fotó: adevarul.ro

Share this post

PinIt
scroll to top