Michael Jackson emlék-est Marosvásárhelyen

Michael Jackson emlék-est  Marosvásárhelyen

2009. június 25-én távozott az élők sorából minden idők legnagyobb és legsikeresebb énekese, a Pop koronázatlan királya, Michael Jackson. Rajongók milliói emlékeznek meg 2010. június 25-én, Michael Jackson halálának évfordulójáról.

Nincs ez így másképp Marosvásárhelyen sem, ahol a Jackson Pub ad otthont az eseménynek. Így a marosvásárhelyi rajongók is méltán emlékezhetnek meg, a zene Királyáról.

„Egy éve történt az a tragédia, ami mélyen megrázta az egész világot, azaz Michael Jackson elvesztése. Sok embert megráztott a halála, nála nagyobb művész eddig még nem élt.” – nyilatkozta Bokor János az esemény egyik szervezője.
„Nem a halálának napjáról szeretnénk megemlékezni, hanem Michael Jacksonról, az életéről, a művészetéről. Őt szeretnénk ünnepelni és éltetni. Mert aki igazán szerette, annak sosem fog meghalni.” – tette hozzá.

A Jackson Pub nagy meglepetéseket ígér a rajongóknak, hiszen levetítik az 1992-es Bukaresti koncertet, de lesz karaoke, meghívott fellépők és az est fénypontjaként az énekes utolsó turnéjának próbáiból készült filmet is bemutatják. A This Is It elsőként lesz látható Marosvásárhelyen.

A marosvásárhelyi Jackson Pub tavaly nyitotta meg kapuit. A szórakozóhely Marosvásárhelyen, a Poligrafiei utca 3. szám alatt található, a volt Progresului mozival szemben.

Michael Jackson 1958-ban látta meg a napvilágot az Egyesült Államokban. Gyerekként a Jackson 5 csapatban énekelt, de már akkor kimagaslott bátyjai közül, már akkor tudni lehetett, hogy fényes jövő áll előtte. Munkássága során rengeteg albumot és megannyi slágert adott ki, több filmben is szerepelt. Egyetlen művész sem adott el annyi albumot mint Michael Jackson, valamint neki volt a legtöbb slágerlistás dala.

Az esemény médiatámogatója a kakukk.ro és a marosvásárhelyi.info.

Share this post

PinIt
scroll to top