Módosul a vonatok menetrendje az ünnepi időszakban

December 22. és január 2. között több módosításra is sor kerül a vonatok országos menetrendjében – értesít a CFR Călători.

Ennek értelmében, a fent említett időszakban több mint 40 kocsit csatolnak számos InterRegio szerelvényhez, ugyanakkor december 25. és 26-án, valamint január 1. és 2-án több vonat járatát is törlik.

Az országot átszelő főbb vasúti vonalakat érinti inkább a módosítás. Így elsősorban a fővárost Craiovával, Brassóval, Botoşani-nal, Jászvásárral, Araddal, Temesvárral, Nagybányával, Szucsávával, Békással és Dornavátrával összekötő járatokat toldják meg plusz kocsikkal. Ugyanakkor Bukarest és Jászvásár között egy kiegészítő járatot is betesznek, december 22. és január 2. között.

Továbbá, december 25. és 26-án, illetve az újév első és második napján a legtöbb InterRegio és Regio járatot törlik, ugyanis ezeken a napokon gyengére tehető a vasúti forgalom – tájékoztat a CFR Călători.

Az utazási ügynökségek munkaprogramja ebben az időszakban a megszokott módon zajlik majd, azzal a különbséggel, hogy december 26-án, valamint január 2-án valamennyi CFR ügynökség zárva lesz, országszerte.

Fotó: cfrcalatori.ro

Share this post

PinIt
scroll to top