Négy napos lesz a harmadik Awake Fesztivál

Awake: már csak napijegyeket lehet venni

Négy naposra nő a gernyeszegi Awake Fesztivál és bejelentette az első fellépőket. A butikfesztiválon augusztus 15-18. között fellép többek között Netsky, JP Cooper, De Staat, Triggerfinger és AJ Tracey is. A résztvevők a Pussy Riot ritmusaira is tombolhatnak 2019-ben. A romániai fesztiválpiacon egyedülálló helyszín, a Teleki-birtok csodálatos környezete és évszázados fái idén is felejthetetlen élményeket ígérnek.

A liquid drum&bass zenéiről ismert Netsky a leghíresebb DJ-k közé tartozik. Olyan előadókkal dolgozott együtt mint David Guetta, Emeli Sande és Lost Frequencies.

Idén a soul JP Cooper személyében lesz jelent a fesztiválon. Cooper milliók szívét rabolta el, Perfect Stranger című száma a UK Single Chart zenei lista második helyén szerepelt, She’s on my mind száma sem kisebb sikernek örvendett.

A De Staat kirobbanó előadással jelentkezik az Awake színpadán. Az alternatív rockot és elektronikus zenét keverő banda olyan fesztiválokon lépett már fel mint a Glastonbury, Sziget és Lowlands.

A rock vonalat követi a Triggerfinger banda is, akiket a Queens of the Stone Age és a Led Zeppelinnel együtt emlegetnek. Az I Follow Rivers akusztikus feldolgozásuk nemzetközi sikereket ért el.

AJ Tracey előszőr jár romániában. A The Guradian brit lap szerint az ígéretes feltörekvő előadók közé tartozik. Február 8-án adta ki első albumát amelyen a rap stílust a grime-al keveri.

Az oroszországi Pussy Riot nem csak az Awake fesztivál főszínpadán szerepel, hanem jelen lesz a Feed Your Mind platformon is. Az aktivista csoport a protest punk elnevezésű zenei stílusáról ismert. Dalaikban olyan témákkal foglalkoznak, mint a globális felmelegedés, nemi identitás vagy szociális és politikai problémák.

Az Awake szervezői azt is bejelentették, hogy a fellépők listája még nem teljes. Jegyeket, bérleteket a tickets.awakefestival.ro, iabilet.ro és eventim. ro oldalakon lehet vásárolni 139 lejért, vagy 169 lejért táborhellyel.

További információkat az Awake Fesztivál honlapján, Facebook és Instagram oldalán és Youtube csatornáján lehet találni.

Share this post

PinIt
scroll to top