Nem csak Londonba indít járatot a WizzAir

A WizzAir idén új járatokat indít Marosvásárhelyről. A repülési hálózata bővítéseként, elsőként a Marosvásárhely-London járatot vezeti be a fapados társaság, március 29.-től. Azonban az év közepe táján újabb 7 európai desztináció válik elérhetővé Marosvásárhelyről – ígéri a WizzAir.

A Marosvásárhely-London járat kétnaponként indul majd a vidrátszegi légikikötőből. Az első gép március 29.-én repül a Big Ben városába. Amennyiben erre szeretnének jegyet foglalni még ma, egy repülőjegy csupán 79 lejbe kerül (amelyhez természetesen hozzáadódik a körülbelül 60 lejes reptéri illeték).

Rátérve a közeljövő terveire, a WizzAir júniusban – 18.-án, 19.-én és 20.-án – hét újabb járattal bővíti szolgáltatásait. A londoni és a már meglévő budapesti járaton kívül az év közepétől várhatóan Milánóba, Bolognába, Rómába, Mardidba, Barcelonába, Dortmundba és Párizsba is eljuthatunk a vidrátszegi repülőtérről. A repülőjegyek már lefoglalhatók a vállalat honlapján. Azok ára pedig 90 lejtől indul, illetékkel együtt – áll a WizzAir sajtóközleményében.

A WizzAir kereskedelmi igazgatója, Ábrán György úgy nyilatkozott, hatalmas előnyt jelentenek az új járatok, ugyanis nemcsak turistáknak válik elérhetővé Marosvásárhely és a megye, hanem a környező településekről is ide jönnek majd az utasok Kolozsvár helyett, a kisebb távolság végett. Az igazgató hozzátette, az új járatokkal egyben munkahelyeket is teremtenek: közel 80 állás lesz szabad, amelynek felét pilóták, légi kísérők és gépkarbantartók teszik ki.

Share this post

PinIt
scroll to top