Nevezz be a Marosvásárhelyi Infó kutyaszépségversenyére

A tavaszi babaszépségverseny sikere után újabb szépségversenyt indít a Marosvásárhelyi Infó. Ha akkor a babáké volt a főszerep, most a házi kedvenceknek, a kutyusoknak adunk lehetőséget, hogy megmutassák „bájaikat”.

Változott a szépségverseny menete is, ezúttal Facebook Like versenyt indítunk a Marosvásárhelyi Infó Facebook profilján.

Nevezd be te is házi kedvenced a Marosvásárhelyi Infó és a Hobby Shop közös versenyébe. Minden Maros megyei gazdi benevezheti négylábú családtagját a versenyre, nevezhetsz akár felnőtt, akár kölyök kutyussal is, a lényeg, hogy a kedvenc legszebb fotóját küld el nekünk.

Ha a feltöltő a képeket jogtalanul, vagy más érdekeit sértő módon teszi fel a Marosvásárhelyi Infó szépségversenyének fotógalériájába, akkor az ebből eredő mindennemű jogi felelősség a kép feltöltőjét terheli. A Marosvásárhelyi Infó semmiféle felelősséget nem vállal.

A feltöltött képeket bárki Likeolhatja, sőt arra kérjük majd a látogatókat, és a versenyzőket, hogy minden ismerősüket arra ösztönözzék Likeolják házi kedvencük fotóját. A beérkezett képeket folyamatosan közzé tesszük, a benevezés végén a Marosvásárhelyi Infó Facebook profilján lehet Likeolni. A legtöbb Likeot kapó kutyus nyeri el a Hobby Shop 200 RON értékű nyereményét.

Benevezési időszak: október 7. – október 29.
Szavazási időszak: október 30. – november 12.

A kutyaszépségverseny győztese hazaviszi a Hobby Shop bolt által felajánlott nyeremény, amelynek értéke 200 RON, amelyet levásárolhat a nyertes a Hobby Shop valamelyik üzletében.

A Hobby Shop boltját megtalálod az Infratirii utca 8/3., valamint a Secerei utca 9. szám alatt. Telefonszám: 0742742216.

[contact-form-7 id=”7026″ title=”Babaszépségverseny”]

Ha mégsem sikerül kitölteni az online űrlapot az info(kukac)marosvasarhelyi.info címre várjuk a jelentkezéseket!

Share this post

PinIt
scroll to top