Nyakon szúrta egykori barátnőjét egy férfi a Kövesdombon – így történt a szörnyű tragédia

Újabb tragédia rázta meg Marosvásárhely lakosságát, az elmúlt időszakban ez volt a harmadik ilyen súlyos eset. Ebben az esetben is férfi támadt nőre, az eset kedd éjszaka történt a Kövesdombon. Egy 40 éves nőt szúrtak nyakon. Ezek az okok vezettek a gyilkossági kísérlethez.

Nyakon szúrta egykori barátnőjét egy férfi a Kövesdombon - így történt a szörnyű tragédia

Az eset kis idővel éjfél előtt történt Marosvásárhelyen, a Kövesdombon. Az áldozat egy bárban dolgozott, épp munka után sétált hazafele, amikor a tömbházak között kiugrott eléje volt barátja és nyakon szúrta, majd elmenekült. A szomszédok hallották a nő kiáltásait, azonnal a segítségére siettek. Az áldozatot súlyos sérülésekkel vitték kórházba, állapota jelenleg stabil.

A Kövesdomb lakóit megrázta az eset. Tudomásunk szerint a nő szakított a férfival, aki előzőleg többször bántalmazta, de a férfi nem hagyta annyiban, tovább folytatta a zaklatásokat, ezért a nő távolságtartási végzést kért a férfi ellen.

Február óta a távolságtartási végzést négyszer szegte meg a férfi, ezért a hatóságok bűnügyi dossziét nyitottak számára, ám ez sem állította meg a férfit, hogy ötödik alkalommal is zaklassa az áldozatot, ami kis híján végzetes következményekkel járt.

A férfit 30 napos előzetes letartóztatásba helyezték, a bíróság helyt adott az ügyészség kérésének, így a 30 éves férfi rácsok mögött várja ügyének folytatását. A férfit gyilkossági kísérlet, csendháborítás és a távolságtartási végzés megszegésével vádolják.

Share this post

PinIt
scroll to top