Olosz Gergely találkozója Markó Bélával

Az RMDSZ elnökválasztó kongresszusa előtt Olosz Gergely elnökjelölt személyes találkozót kezdeményezett Markó Bélával, az RMDSZ leköszönő elnökével.

Olosz Gergely elnökjelölt azért kezdeményezte a találkozót, amelyre február 14-én hétfőn kerül sor, mert fontosnak tartja, hogy a választásokat követően az RMDSZ eddigi értékeinek továbbvitelében partnere legyen a volt elnök.

Zökkenőmentes váltásra, majd erőteljes változások megindítására van szükség Olosz Gergely szerint, amely nem politikai irányultságában, hanem az RMDSZ társadalmi támogatásának szélesítésében, és a romániai magyar politika tartalmában hoz majd változást.

Olosz programjában az új szociális politika, a válság leküzdéséhez szükséges munkahelyteremtés szorgalmazása, a kettős állampolgárság biztonságának megteremtése és a teljes romániai magyarság, így a tömbben és a szórványban élők érdekeinek együttes képviselete áll az első helyeken.

Olosz a továbbiakban találkozni kíván más vezető politikusokkal is, elsőként azonban fontosnak tartja a Markó Bélával való találkozó megszervezését.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Share this post

    PinIt
    scroll to top