Orange hőlégballonok Marosvásárhelyen

Az „5 hét a légballonban” karaván Marosvásárhelyre érkezett. Az Orange Románia és az Adevărul által szervezett rendezvényen bárki résztvehet, aki minimum 5 könyvet vásárol meg a Jules Verne gyűjteményből, vagy kitölt egy speciális űrlapot a marosvásárhelyi Orange Shop-ok valamelyikében.

A jelentkezők között sorshúzás alapján állítják ki a nyerteseket, akik egy Orange hőlégballonos liftezést kapnak jutalmul. Az űrlapokat péntekig lehet kitölteni és benyújtani, a nyertesek a hétvégén szállhatnak majd be a hőlégballonok kosaraiba.

Egy másik játék is várja az érdeklődőket, repülni vágyókat: a lényege, hogy a legeredetibb fotókat kell elkészíteni, majd feltölteni a www.facebook.com/orangeromania oldalra, amelyekről meg is kell győzni az ismerősöket, hogy minél több szavazatot nyerjenek. A legjobb és legértékeltebb fényképezők közül hármat sorsolnak ki, aki a fődíjat viszi el, vagyis az október 9-10.-re eső hétvégi hőlégballon repülést, Bukarest környékén.

Akár a most hétvégi liftezésről, vagy az október 9-10. közötti repülésről van szó, a szervezők azt tanácsolják, minél kényelmesebb öltözéket vegyenek magukra a nyertesek, és semmiképp se hagyják otthon a fényképezőgépeiket, hiszen a látványt, amivel találkozni fognak, mindenképp érdemes megörökíteni.

A rendezvénnyel kapcsolatos eseményeket követni lehet a rendezvény honlapján, az Orange honlapján, az Adevărul újságokban, a Facebookon vagy a Twitteren.

Slavic Andrea

Share this post

PinIt
scroll to top