Őrizetbe vették az ügyészek a nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy a metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt

Őrizetbe vették az ügyészek azt a nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy a metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt, tájékoztattak igazságügyi források.

Őrizetbe vették az ügyészek a nőt, akit azzal gyanúsítanak, hogy a metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt

A források szerint a nő ellen gyilkosság, gyilkosságra tett kísérlet miatt indult eljárás.

Kedd este a bukaresti metrósínek közé lökött egy fiatalasszonyt egy 36 éves nő. Az áldozat a helyszínen életét vesztette. Az asszony előzőleg hasonló módon belökött egy másik fiatalasszonyt a metrósínek közé, azonban neki nem esett baja.

Az éjszaka folyamán a fővárosi rendőrök elfogták a gyanúsított személyt. A bukaresti törvényszék ügyészei reggelig folytatták a gyanúsított kihallgatását.

A rendőrök egy 36 éves nőt kísértek be a bukaresti rendőr-főkapitányságra kihallgatásra, akinek ismertetőjelei megegyeztek a tanúk leírásával. A közlemény szerint tovább folytatják a nyomozást az ügyben.

A fővárosi rendőrség szóvivője, Diana Sarca azt nyilatkozta, a feltételezések szerint az elhunyt és a tettes előzőleg konfliktusba keveredett.

A rendőrség megköszönte mindenkinek, aki segített a tettes elfogásában, és mindenkit biztosítottak, hogy „az intézmény szakértői minden üzenetet leellenőriztek és kielemeztek”.

Forrás: AGERPRES

Share this post

PinIt
scroll to top