Pincérnek áll Frunda György

Ismert politikusok, színészek, sportolók és más közszereplők szolgálják ki a vendégeket a Zanza Kávézóban jótékonysági céllal december 1 – 22 között.

Frunda György

Pincérnek áll például Frunda György, Victor Ponta miniszterelnök személyes tanácsadója, Peti András alpolgármester, a marosvásárhelyi RMDSZ elnöke,Vizi Imre énekes, Nagy Dorottya, Sebestyén Aba és Bokor Barna színművészek, valamint Gáspárik Attila, a Marosvásárhelyi Nemzeti Színház igazgatója is.

A Give in a different way elnevezésű jótékonysági akció célja, hogy karácsonyi ajándékokra gyűjtsenek pénzt a Szent Erzsébet Egyesület árvaházának gyerekei számára. Az egyesület jelenleg 36 árva gyerekről gondoskodik, köztük a legkisebbek Marossárpatakon, a nagyobbak a marosvásárhelyi otthonban vannak.

December 1 – 22 között minden nap más közszereplő szolgálja ki a vendégeket, és a kapott borravalóból vesznek majd ajándékot a gyerekeknek. December 9-én például Gáspárik Attila szolgálja ki a vendégeket, 12-én pedig Frunda György és Vizi Imre a sorosak.

Az akciót a Rotaract Téka Klub, a Rotary nemzetközi ifjúsági szervezet tagja szervezi, amely már öt éve támogatja az árvaházat. Az esemény Facebook oldalán megnézheted kik szolgálnak majd fel.

Share this post

PinIt
scroll to top