Pszichodráma önismereti és személyiségfejlesztő csoport Marosvásárhelyen

moreno„A pszichodráma az emberi expresszivitás készségét használja fel lelki konfliktusok gyógyítására és az emberiség számára a gyógyítással egyenértékű önismeretre.” (Mérei Ferenc)

A J.L.Moreno nevéhez fűződő önismereti és terápiás módszer a cselekvésre, az interakcióra, a játékra épít. A csoport védett környezetében, az itt és mostban megtanulhatunk felnőttként újra játszani, felfedezhetjük eddigi kapcsolataink mozgatórugóit, kipróbálhatunk új szerepeket, tükröt kaphatunk a társainktól önmagunkról, mindenféle bántó értelmezés nélkül. Ugyanakkor a pszichodráma csoport megteremti a feltételeit a változásnak, továbbá az egyén kreativitásának, spontaneitásának egyik legmegbízhatóbb fejlesztési módszere. Ezek a készségek alapvetően fontosak az érett személyiség kialakulásában.

160 órás önismereti csoportot indítunk 2013 áprilisában. Havi egy alkalommal, hétvégekként találkoznánk, 12-15 órában. Minimális létszám 10, maximális 15. Jelentkezési határidő: március 31. A részvételi szándék közlésekor szükséges a név, életkor és foglalkozás megjelölése.

Rólunk: Dr.Konrád Zsuzsánna orvos, pszichodramatikus és Szakács Zsolt klinikai szakpszichológus, pszichodramatikus

Bővebb felvilágosítás: pszichodrama2013@yahoo.com

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Share this post

    PinIt
    scroll to top