A REEA bemutatja első interaktív könyvét a helyi televíziók fesztiválján

A REEA digitális ügynökség jelen lesz a Simfest nevet viselő, a helyi televíziók évente megrendezett esemény keretén belüli könyv és zenevásáron. Legelső interaktív könyvét mutatja be, a Prima mea carte interactivă despre insecte, amely teljes mértékben a cég szakembereinek szellemi terméke. A kiadvány kizárólag iPad készülékről érhető el és ingyenesen tölthető le az iBookstore-ból.

reea-konyv

A bemutatóra csütörtökön (augusztus 29-én), 12.30-tól a Grand Hotel előcsarnokában kerül sor.

A Prima mea carte interactivă despre insecte kiadvány egyszerre kívánja szórakoztatni és tanítani fellapozóit. Valójában ez egy oktató játék, amelyet egy esős napon elővehetnek a szülők, amikor gyermekeik valami izgalmasabb szórakozásra vágynak. Kirakósok, rajzok és feladatlapok segítségével nyújt betekintést a rovarok világába.

Szeretettel várunk minden érdeklődőt egy kötetlen beszélgetésre a digitális könyvek fontosságáról, azok romániai tanügyre gyakorolt hatásáról, illetve a magánintézmények digitális analfabetizmus elleni küzdelemben vállalt szerepéről.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    Dan Mașca, a Reea cég tulajdonosa, Dr. Dumitru Buda, a Petru Maior egyetem lektora, valamint, Arina Borz, a könyv felelős szerkesztője tartanak majd néhány perces előadást a fentebb felsorolt témákban. A hallgatóságnak lehetősége adatik a helyszínen kézbe venni a könyvet a rendelkezésükre álló táblagépek segítségével.

    Romániában a marosvásárhelyi Reea az első interaktív könyvkiadók közé sorolható. Idén ezen kívül még négy könyv digitális publikációjával büszkélkedhet. A Păpădii, O povestecu mama, tata, Mircea și ursul polar, illetve ennek angol fordítása, valamint a Tuș című mese találhatóak meg az iBookstore polcain.

    Share this post

    PinIt
    scroll to top