Rocktenors, Nevergreen és a Leander a fiERD idei színpadán

Újabb nevekkel bővült az idén immár 4. alkalommal megrendezésre kerülő fiERD Tábor fellépőinek listája. A Bözödi-tó partján megrendezett esemény idén három színpaddal, a legkülönbözőbb stílusú zenével és tartalmas nappali programmal várja a kikapcsolódni vágyó fiatalokat.

A 2012-es fiERD Tábor már három különböző stílusú zenei színpaddal várja a fiatalokat, így a nagy magyar rock együttesek, a legdivatosabb lemezlovasok és a még felfedezésre váró környékbeli tehetségek is helyet kapnak a fesztivál zenei palettáján.

A 2012-es fellépők között szerepel a televízióból megismert Rocktenors, a Nevergreen, de a fiERD fellépője lesz a Leander zenekar is, aki alig pár napja vehette át az Év zenekara díjat. Mellettük fellép a Tűzmadár, a Bronx, a Tiberius Kvartett, Dj Theo V., a Queen Unplugged Project és a Patrióta is.

A fiERD Tábor azonban nem csak zenei programot kínáló fesztivál, hanem tartalmas kikapcsolódást kínáló esemény, így a táborjellegéhez hűen csapatjátékokkal, művészteleppel, sporttevékenységgel, túralehetőségekkel kecsegtet, sőt még kiugrási lehetőséget is kínál a tehetséges fiataloknak, azzal, hogy megszervezi saját tehetségkutatóját a tábor résztvevői közt.

Az augusztus 2-5. között zajló fiERD Tábort Erdély minden településén népszerűsítik, így idén legalább húszezer látogatóra számítanak a szervezők. Többnyire középiskolás, egyetemista és huszonéves fiatalok számítanak a fesztivál célközönségének, de az „öreg rockereket” is megszólítja majd az idei fesztivál nagyszínpadi kínálata.

Idén a jegyértékesítést is kiterjesztették, Marosvásárhely mellett Erdély jelentős nagyvárosaiban lehet jegyet vásárolni az augusztus eleji eseményre.

Share this post

PinIt
scroll to top