Safari Cirkusz Marosvásárhelyen

Az ötgrammos póktól az öttonnás elefántig sokféle állattal és nem mindennapi mutatványokkal várja közönségét a magyarországi Safari cirkusz a Real hipermarket parkolójában.

Az olasz, izraeli, jugoszláv, holland művészekből álló húszfős csapat jó mókát kínál a legkisebbeknek, valamint az őket elkísérő szülőknek, nagyszülőknek egyaránt: az elefánt már önmagában nem mindennapi látvány, a cirkuszban pedig Rany és Karla, a két „elefántlány” fejre állnak, valamint egymás hátára másznak, Lina, a 700 kilós vízilólány először lép színpadra, a 11 éves Jennifer pedig kígyókkal lejt táncot a látogatók kedvéért.

Emellett lámák, jópofa púpos tevék, bivalyok, valamint a legkisebbek kedvencei, a pónilovak is a porondra lépnek, ugyanakkor lesz hüllőmutatvány kalóztörténettel fűszerezve és a fő-fő nevettető, a mindig vigyorgó bohóc sem marad ki a műsorból.

A Safari cirkusz első alkalommal jár Marosvásárhelyen és előadásaik mától november 8-ig hétfőtől péntekig 18 órától, szombat-vasárnap pedig 15 és 18 órától tekinthetők meg. A gyerekjegy 20 lej, a felnőttek 25 lejért léphetnek be. A páholybeli (legközelebb a porondhoz) helyekért 30 lejt kell fizetni.

A cirkusz nemrég Udvarhelyen járt, az UH felvételét lentebb láthatjátok:

Forrás: e-nepujsag.ro

Share this post

PinIt
scroll to top