A Sapientia videója a világ legjobb Happy adaptációi között

Pharrell Williams és az ENSZ összefogott a Boldogság Nemzetközi Napjának alkalmából. Március 20-án Pharrell kihirdette a legjobb alkotásokat, amelyek közé a Sapientia EMTE Happy videóját is beválasztották.

sapi-happy

Pharrell Williams bejelentette az ENSZ-szel való együttműködést, melynek keretében együtt ünneplik a Boldogság Nemzetközi Napját március 20-án, csütörtökön. Pharrell ezen a napon, minden időzónában, délben, kihirdette a legsikerültebb Happy-adaptációkat, amelyek közé bekerült a Happy Sapientia videó is.

A 24hoursofhappiness.com weboldalon futó 24 órás eseményen felül Pharrell arra kér mindenkit, hogy cselekedjenek és segítsenek a globális humanitárius tevékenységekhez pénzt gyűjteni.

Ennek a globális digitális elkötelezettségnek a részeként emlékeztetnek arra, hogy mindenki megérdemli a boldog, egészséges életre való esélyt, és arra buzdítanak, hogy adakozzunk az ENSZ humanitárius tevékenységeinek megsegítésére, hogy növeljük azoknak az esélyeit, akiknek a leginkább szükségük van rá.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

  Az eseményen való részvételi lehetőségek:
  · Dance mob videók megosztása a YouTube csatornádon a #HAPPYDAY taggel
  · Facebook, G+, Tumblr vagy Instagram képek/videók megosztása a #HAPPYDAY hashtaggel
  · Tweet/Vine üzenet a #HAPPYDAY hashtag használatával
  · Happy borítóképek közzététele a YouTube csatornádon, a #HAPPYDAY taggel
  · A Happy című dal lejátszása és adakozás a CERF (Central Emergency Response Fund) megadott honlapján
  · A Happy Spotify vagy Google Play lejátszási listák megosztása G+-on, Facebookon, Twitteren és/vagy Tumblren a #HAPPYDAY hashtaggel

  Forrás: Sapientia

  Share this post

  PinIt
  scroll to top