Schodeinde Dorka lépett fel Wolf Kati helyett a marosvásárhelyi X-Faktor koncerten

Fergeteges koncertet ígértek a szervezők. Úgy is lett! Ma este ugyanis a tehetségkutató felfedezettjei – Schodeinde Dorka, Vastag Tamás, Janicsák Veca, Király L. Norbi, Takács Nikolas és Vastag Csaba – bebizonyították, hogy valóban megvan bennük az X faktor.

Remek hangulatot teremtettek a sztárok ma a marosvásárhelyi Sportcsarnokban: Dorka kijelentette, nem megy tőlünk haza, Tamás a legjobb formáját hozta, Norbi ismét megmutatta, mit tud, és felsőtestét sem hagyta takarva, Nikolasban feléledtek a nemzethez való tartozás érzelmei, Veca és Csaba pedig dalra fakasztották az egybegyűlt körülbelül 5500 fős közönséget.

Bő két és fél órán keresztül valósággal őrjöngött a sportcsarnok, a rajongók sikítoztak, tapsoltak, torkuk szakadtából énekeltek, míg a sztárvendégek a legszebb és legsikeresebb X-faktoros (és nem csak!) dalaikat adták elő páratlan hangjukkal.

X-Faktor közönségtalálkozó Marosvásárhelyen – Képek

A műsort Dorka indította, aki kissé izgult amiatt, hogy Wolf Kati helyett nem fog beválni a közönségnek, az egybegyűltek azonban egyetlen apró jelét sem adták annak, hogy csalódottak lennének a csere miatt. Kati egyébként egészségügyi okokból maradt ki a turnéból, de reméljük, mihamarabb láthatjuk majd őt is, és persze, hallhatjuk a többiek társaságában!

Így, utólag hatalmas köszönet a Defender Műsor- és Rendezvényszervező Irodának a szervezésért és a fantasztikus koncertért. Szerintünk megérte, páratlan élmény volt!

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    És Neked mi a véleményed?

    Share this post

    PinIt
    scroll to top