Senki sem tökéletes, avagy nincs, aki hűvösen szereti

Újabb nagytermi előadásnak kezdődtek el a próbái a Marosvásárhelyi Nemzeti Színházban. Verebes István SENKI SEM TÖKÉLETES, AVAGY NINCS, AKI HŰVÖSEN SZERETI című zenés vígjátékát Kányádi Szilárd rendezésében viszi színre a Tompa Miklós Társulat.

A darab alapötletéül Billy Wilder: Van, aki forrón szereti című filmje szolgált, melynek nyomán Verebes István megírta a darab szövegkönyvét. Dzso és Dzseri, azaz Dzsozefin és Dzseráldin, valamint az elragadó Virág izgalmas és humoros kalandjai színpadi változatban is önfeledt szórakozást, derűs kikapcsolódást ígérnek a színházkedvelőknek.

A marosvásárhelyi színrevitelben Bányai Kelemen Barna, Bartha László Zsolt, Nagy Dorottya, Bokor Barna, Korpos András, Szélyes Ferenc, Meszesi Oszkár, Henn János, Tompa Klára, Ördög Miklós Levente, Tollas Gábor, Kovács Botond, Benő Kinga, Moldován Orsolya és Gecse Ramóna színművészek mellett fellépnek a Művészeti Egyetem másodéves színész és koreográfia szakos hallgatói, valamint Ila Gábor és zenekara: Asztalos Zsolt, Kiss Lajos és Zonda Attila.

Díszlet- és jelmeztervező: Bagoly Zsuzsanna, koreográfia-színpadi mozgás: Bordás Attila e.h., zenei vezető Ila Gábor.

A rendező munkatársa: Kincses Kata e.h..

Az előadás bemutatójára 2011. december 30-án kerül sor, a premierre érvényesek lesznek a Bernády György mecénás bérletek és a Kemény János bemutató bérletek.

Share this post

PinIt
scroll to top