Sikeres koncerteket adott Dancs Annamari Floridában

Az elmúlt napokban első alkalommal turnézott Dancs Annamari Floridában. A napfényes állam két városában lépett fel, West Palm Beach és Miami magyar klubjaiban, zömében magyar közönség előtt.

– Egy kis vakációval egybekötött koncertmeghívásnak tettem eleget ­- meséli az énekesnő – Nagyon sok magyar él kint, több régi baráttal is találkoztunk, akik minden napra szerveztek programot nekünk, így tartalmasan töltöttük az egy hetet.

A november 16.-án, West Palm Beach-ben tartott koncert után, másnap a Miami-i Kossuth Házban megszervezett elegáns estély megkoronázta a turnét, hiszen a hatalmas bálterem megtelt és fantasztikus hangulatú est kerekedett. Annamari műsorával egyfajta missziót is teljesített, mint Háromszék Kulturális Nagykövete nemcsak énekelt és mesélt szülőföldjéről, de egyúttal meghívta mindazokat, akik még nem látogattak el Erdély eme csodás vidékére.

– Nagyon kellemes élmény volt mindkét koncert, a magyarság lelkesedése, rajongása ismét bebizonyította, hogy a külföldön élőkhöz el kell vinni a magyar dalt, a jókedvet. Részemről próbáltam egy olyan műsort összeállítani, amelyben egyaránt szerepelnek a nagy operettslágerek és a pályafutásom legismertebb dalai, a szentimentális daloktól a nosztalgián keresztül a táncolható bulizós számokig. És ez úgy tűnik, hogy a közönség kedvére volt, hiszen visszavárnak jövőre is –  fejezi be az énekesnő.

Share this post

PinIt
scroll to top