Szabad állások a Polgármesteri Hivatalnál

11 szabad állást hirdetett meg a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal , a legtöbb szabad hely a Bölcsődeigazgatóság keretén belül áll az álláskeresők rendelkezésére.

A Bölcsődeigazgatóság keretében egy munkavezetői, egy egészségügyi asszisztens, egy takarítói és egy szakképzett munkás állásra keresnek személyzetet. A versenyvizsgát 2012. szeptember 11-én 10 órától tartják a Bölcsődeigazgatóság székhelyén (Munka utca).

A beiratkozási iratcsomókat 2012. augusztus 10-én 12 óráig a Marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal 87-es irodájában kell benyújtani. ITT nézheti meg milyen iratok kellenek a beiratkozáshoz.

Az önkormányzat az Iskolaigazgatóság keretében megüresedett ügyvezető igazgatói állás betöltésére is versenyvizsgát hirdet. A versenyvizsgára az intézmény Marosvásárhely, Győzelem tér 3. szám alatti székhelyén kerül sor: 2012. augusztus 28-án, 10 órától tartják az írásbeli vizsgát, majd augusztus 30-án, 12 órától az interjút. A versenyvizsgán való részvétel feltételeit és a könyvészetet az intézmény székhelyén függesztik ki. Részleteket a 0653-801.866-os telefonszámon 8 és 14 óra között, valamint ITT kaphatnak.

Marosvásárhely Polgármesteri Hivatala versenyvizsgát hirdet a Jogi Igazgatóság keretében működő Gyámhatósági osztályon ideiglenesen megüresedett felsőfokú referens végrehajtó köztisztviselői állás betöltésére.

A versenyvizsgára az intézmény Marosvásárhely, Győzelem tér 3. szám alatti székhelyén kerül sor: 2012. augusztus 14-én, 10 órától tartják az írásbeli vizsgát, majd augusztus 16-’n, 10 órától az interjút.

A beiratkozási iratcsomót a közleménynek a Hivatalos Közlöny III. részében való közlését követő 8 napon belül kell benyújtani, az intézmény székhelyén, és ennek a 2008. évi 611-es kormányhatározat 49. cikkelye első bekezdésében foglalt iratokat kell tartalmaznia.

A versenyvizsgán való részvétel feltételét, a beiratkozási dosszié iratait, valamint a könyvészetet az intézmény székhelyén és a www.tirgumures.ro honlapon függesztik ki. Részleteket a 0653-801.866-os telefonszámon 8 és 14 óra között kaphatnak.

Share this post

PinIt
scroll to top