Székelyföldi webáruház a hazai gyógyászati segédeszközök piacán

Megújult, felhasználóbarát külalakkal és számos újítással indult újtára az Ortomed.ro webáruház.

A székelyföldi telephelyű webáruház gyógyászati segédeszközöket, valamint relaxáló- és fitness-termékeket kínál eladásra Románia egész területén.

„Otthoni fekvőbeteggondozásban érintettek, valamint különféle mozgásszervi betegségekben szenvedők számára gyakran nagy előnyt jelent, hogy akár az érintett, akár a vásárlással megbízott személy pillanatok alatt kiválaszthatja és megrendelheti a megfelelő terméket, megelőzve ezzel a különféle klasszikus üzletekben való haszontalan idővesztegetést. Ez az egyik olyan pozitív visszajelzés, amit fennállásunk óta folyamatosan kapunk klienseinktől.” – mondta el az Ortomed.ro képviselője.

Az internetes vásárlás másik nagy előnye az, hogy a termékek árai számottevően jobbak, előnyösebbek, mint a nagyobb, hagyományos boltokban kapható termékeké. Ezt az előnyt csak fokozza, hogy a házhoz szállítása Románia területén teljesen ingyenes. Ezt a webáruház állja minden vásárlójának.

Ugyancsak az Ortomed.ro az első olyan hazai gyógyászati webáruház, mely egészségmegőrzéssel és az árusított termékek helyes használatával kapcsolatos érdekes cikkeket és anyagokat tesz közzé blogján. „Blogunk rendeltetése egyrészt az, hogy megismertesse termékeink helyes használatát az érdeklődő vásárlókkal, de egy elég egyértelmű ürt is be akarunk tölteni ezekkel a cikkekkel. Megfigyeltük, hogy egészségmegőrzés és prevenció területén íródott cikkekben, tanácsokban viszonylag gyenge a felhozatal a romániai interneten. Ezt is szeretnénk pótolni blogunk által.” – fogalmazott az Ortomed.ro webáruház ügyvivője, aki szerint egyáltalán nem mindegy, hogy a meggyógyulni akaró személyek és hozzátartozóik milyen forrásból tájékozódnak akkor, amikor a gyógyuláshoz szükséges terméket szeretnék megválasztani.

A többségében francia gyártmányú minőségi termékek akár 24 óra alatt is célba érnek konkrét rendelés esetén.

A webáruház a közeljövőben jótékonysági intézményekkel és civilszervezetekkel is együtt kíván működni a közös célcsoport életminőségének jobbítása érdekében.

Share this post

PinIt
scroll to top