Színvonalas és gazdag programok az idei Ákosfalvi Napokon

Ákosfalva Polgármesteri Hivatala, a Helyi Tanács, valamint a Napsugár Emberjóléti Egyesület idén is megszervezi az immár hagyományos, XIV-ik alkalomból rendezett Ákosfalvi Napokat.

akosfalva2014

Augusztus 15-17-e között, változatos, színvonalas programmal, kikapcsolódási és szórakozási lehetőséggel várják a kedves résztvevőket, vendégeket. Az eseményen részt vesznek a testvértelepülések elöljárói és országos, megyei képviselők.

A hivatalos nyitóünnepség a polgármesteri hivatalban, augusztus 15-én lesz, ahol sor kerül oklevelek, díjak, más kitüntetések átadására. Az nyitóünnep fénypontja a belga Kasterle testvértelepülés által adományozott, teljesen felszerelt mentőautó átvétele lesz.

A rendezvényen helyet kapnak a kulturális, sport és civil szervezetek által rendezett tevékenységek, autó-motor felvonulás, valamint a helyi közbiztonsági intézmények, helyi rendőrség, tűzoltóság és önkéntesek beszámolója és bemutató rendezvényei.

Az idei, Marosvásárhelyen szervezendő, Félsziget fesztivál elmarad. De nincs ok csüggedni, hiszen e gyönyörű Nyárádmenti településen szervezik meg az első Ákosfalvi Rock-és Motoros találkozót. A szervezők azt szeretnék, hogy a Félsziget rajongói itt tölthessék a hétvégét, számukra akár tábor és sátorhelyet is biztosítanak a szervezők.

Szombaton, valamint vasárnap a rendezvények helyszíne a sport és szabadidő központ, ahol sor kerül kirakóvásárra, helyi termékek bemutatására, sport, kulturális rendezvényekre, esti koncertsorozatokra és tűzijátékra. Az esemény második fénypontja a hagyományossá vált szépségverseny. Mivel az utóbbi években nemcsak nyárádmenti lányok jelentkeztek be, Ákosfalva a nyárádmente közepe és központja, valamint jó fekvése és színhelye miatt, az idén kiterjesszük a versenyt az egész megyére – Marosszék szépe néven, párhuzamosan növelve a díjak értékét is.

Fellépők listája

A 2014-es fellépők:
Péntek:
Scool Astic
Corax
Autostop MS
KERESZTES ILDIKÓ

Szombat:
Király L Norbi
Zámbó Árpi
Bangó Marika
Bojtorján

Vasárnap:
Két zsivány
Liszter Sándor és a Vadrózsák
Dupla Kávé

A helyi termelők, kézművesek, kereskedők, élelmezési egységek, vállalkozók jelentkezését várják a helyfoglalás érdekében.
Kapcsolattartó személyek: Kocsis Róbert 0744 509168, Tóth Zsuzsánna 0740186006.

Share this post

PinIt
scroll to top