Tragédia: öngyilkosság a Maros-hídnál

Egy 21 éves fiatalember vetett véget ma reggel az életének, leugorva a Maros hídjáról. A szemtanúk és a hatóságiak szerint, a fiatal férfi közel 20 méteres magasságból zuhant a folyó befagyott vizébe.

A SMURD rohammentőszolgálat orvosai azonnal a helyszínre siettek, azonban nem tudták megmenteni az ifjú életét, aki a becsapódás következtében súlyos koponya- és hátgerincsérülést szenvedett.

Livia Popa, a Megyei Rendőr-felügyelőség szóvivője úgy nyilatkozott, a leugorni készülő fiút egy ott közlekedő taxisofőr vette észre, az 112-t viszont egy halász tárcsázta, miután hallotta a jégre zuhanás zaját. Hozzátette, az áldozatnál olyan dokumentumokat találtak, amelyek azt bizonyították, az ifjú férfi orvosi megfigyelés alatt állt. A fiút ugyanis ma reggel bocsátották ki a Megyei Kórház pszichiátriai osztályáról, a kezelést pedig otthon folytathatta volna.

A hatóságok nem találtak nála semmilyen búcsúlevelet, a dolgai között viszont megkapták a kibocsátópapírt, valamint a pizsamáját, ami a kórházban való tartózkodását bizonyítja.

Fotó: adevarul.ro

Share this post

PinIt
scroll to top