Tűzifát is árul az önkormányzat

Hogy bevételeit növelje, a marosvásárhelyi Polgármesteri Hivatal tűzifát és néhány használaton kívüli területet próbál pénzzé tenni. A gazdasági krízis negatív hatásain az illetékesek ezzel a módszerrel kívánnak enyhíteni.

Ennek értelmében, március 14.-én árverésre kerül sor, amely két ingatlan sorsáról dönt majd. Az egyik a Milcovului utcában lévő 540 négyzetméteres terület, amelynek indulási ára 34209 euró. A másik pedig egy pince-helyiség a Mártor Áron utcában, ezt legkevesebb 7635 euróért lehet elvinni.

A tenderfüzetet mindkét ingatlan esetében az önkormányzat épületében lehet megvásárolni, külön-külön 30 lejért, naponta 8 és 10.30 óra között. Az árveréshez szükséges dokumentációt pedig a nyilvántartó irodában kell leadni, szintén a Polgármesteri Hivatal épületében, a 12-es szobában, naponta déli 12 óráig. A benevezési határidő március 11.

Akit a tűzifa érdekelne, ennek az árverésére március 16.-án kerül sor. Összesen 458 köbméter faanyagtól válik meg az önkormányzat. Az árveréshez szükséges iratcsomót szintén a nyilvántartó irodában kell leadni, március 15.-ig. Az árra vonatkozó ajánlatokat pedig zárt borítékban várják.

Share this post

PinIt
scroll to top