Új videóklipet forgatott a Defender

Két év után újra videóklipet forgatott a marosvásárhelyi Defender együttes. A forgatás alapját egy teljesen új dal képezi, a klip helyszínét a marosvásárhelyi Promenada Mall egyik üres üzlethelyisége biztosította.

A fiúk számára ez egy egész napos munkát jelentett. A zenekarvezető és egyben a Defender frontembere, Fülöp Imre csak annyit árult el, hogy a klip témája a sejtelmes angyali-démoni kontraszt, formailag a hollómadár körül forog. Bevallotta, hogy a zenekar nagyon várja már a kész anyagot.

Több órán át tartott a fiúk sminkelése, amelyet a zenekar Gyopi Puskás Make-up Artistnak köszönhet. Ezután a Defender már jól ismert fodrásza, Bétai Sándor, a HairPassion szalon részéről gondoskodott ismét a zenekartagok frizuráiról.

A videóklip érdekessége még az is, hogy Imre jelmeze teljesen egyedi és több tucatnyi, koromfekete strucctollból készült.

Magáról a forgatásról készült egy több mint 20 perces werkfilm is, amely betekintést enged a sminkelés és hajrendezés folyamatába, a forgatások mellett pedig a srácok is megszólalnak.

Mindaddig amíg a klip elkészül, rövidebb jeleneteket láthatunk majd a werkfilmből a zenekar weblapján, majd természetesen a teljes anyagot a rajongók megnézhetik a klip hivatalos bemutatóján amelyre júliusban kerül sor Marosvásárhelyen.

A klipet a Hybrid Video Production készíti, a forgatásokról meg Bartus Levente fotóművész által készített egyedi fotókat láthatunk hamarosan. A fénytechnikáról az Acustica cég gondoskodott, a helyszín díszletet és a jelmezeket pedig a KIM Design biztosította.

Fotó – Bartus Levi

Share this post

PinIt
scroll to top