Újabb előadók a Tuborg Green Fest Félszigeten

A kolozsvári Grimus a fesztivál második napján mutatja be az Európában már szeptemberben, Romániában pedig októberben megjelenő új lemezüket, az Egrettát. Szombaton pedig viszatér a fesztiválra a közönségkedvencnek számító magyar hardcore formáció, a Subscribe is.

A Tuborg Green Fest Félsziget azonban nem csak a rockereknek szól. A korábban bejelentett Nick Warren, Tiga vagy Borgore mellé csatlakozik a Reality Engine, a Stereo Palma, a Şuie Paparude és a R.O.A. (Rise of Artificial).

A New York-i zenei avantgárdhoz tartozó Reality Engine trió az elektronikus ütemeket egy látványos holografikus show-val hozta össze, az eredmény pedig látható zene és hallható képek. Progresszív house és techno zenéjük és a hozzá társuló látvány egyedi audiovizuális élményt ígér.

A Stereo Palma a magyar zenei körökben már régóta ismert Náksi Attila és Brunner Zsolt projektje, amelynek több száma is rendszeresen előfordult az utóbbi években olyan nagyágyúk szettjeiben, mint Roger Sanchez, Bob Sinclar vagy Judge Jules, legutóbbi, Lick It című remake-jük pedig hét egymást követő héten hangzott el Scott Mills műsorában a brit zenei közízlést irányító BBC Radio 1-on. Miután megmozgatták Ázsia, Amerika, Szingapúr vagy Ibiza partizóit, eljött a félszigetezők ideje is.

A Şuie Paparude nemcsak hogy nem szorul bemutatásra, hanem már az is magától értetődő, hogy idén is fellépnek a Tuborg Green Fest Félszigeten. Ők azok, akik évről évre a legjobb hangulatot teremtik a Freedom Music Arénában, és akiknél hajnalig nincs megállás.

Az országon végigsöprő, a TuborgSound által támogatott bemutatkozó turnéja végére a Tuborg Green Fest Félszigeten tesz pontot Junkyard és UNU’, vagyis a R.O.A., amely az idei év egyik legnagyobb slágerével büszkélkedhet.

Share this post

PinIt
scroll to top