Ünnepi program a Demokrácia Központokban

Felhívjuk minden kedves érdeklődő ügyfelünk figyelmét, hogy december 23. – január 2. között az aradi, bethleni illetve temesvári irodáink zárva lesznek. A szebeni EMNT irodában december 23-a az utolsó munkanap, itt is január 3-ig szabadságon lesznek munkatársaink.

A hivatalos ünnepnapokon kívül a megszokott program szerint történik az ügyfélfogadás a következő városokban: Brassó, Érmellék, Gyergyószentmiklós, Kézdivásárhely, Kolozsvár, Margitta, Nagybánya, Nagyenyed, Nagykároly, Nagyvárad, Sarmaság, Szamosújvár, Szatmárnémeti, Székelykeresztúr, Székelyudvarhely, Zilah.

December 26-án, 30-án, illetve január 2-án szünetel az ügyfélfogadás a baróti és a marosvásárhelyi Demokrácia Központokban is, itt a többi munkanapon a megszokott program szerint várják az érdeklődőket. Kovásznán december 27-én és 28-án a megszokott órarend szerint lesz nyitva az EMNT iroda, Sepsiszentgyörgyön 29-én is várják az ügyfeleket. Csíkszeredában az iroda nyitva lesz december 27-30. között, itt azonban csak délelőtt 9-13 óra között lehet érdeklődni a honosítási eljárás iránt.

Az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács dévai Demokrácia Központja december 23-án, december 28-30. valamint január 4-6. között 9-től 12 óráig lesz nyitva, míg január 3-án délután 12-16 óra között várja az érdeklődőket.

Telefonos tudakozónk is működik december 27-30. között, ahol munkatársaink 17 óráig a 0264-308208-as számon várják a hívásokat.

Share this post

PinIt
scroll to top