Választási hírek: Butiulcă terve a 4. körzetre nézve

A Szociál-Liberális Szövetség (USL) színeiben induló, Maros megye 4. körzetének képviselői mandátumára pályázó politikus, Manuel Butiulcă már megejtette Marosludas-Radnót-Dicsőszentmárton körüli utazását, és elbeszélgetett a helybéliek problémájáról.

A képviselőjelölt abban látja a térség gondjainak a megoldását, hogy erős csapatot létesít a helyi polgármesterekkel, a térség fejlesztésének érdekében.

„Igazán lenyűgözött, ahogy az emberek odajöttek és elbeszélgettek velem. Rájöttem, szükségük van valakire, aki ténylegesen az ő igényeiket képviseli Románia Parlamentjében. Azt hiszem, meglátták az őszinteséget a szándékaim mögött, azt, hogy valójában segíteni akarok nekik.” – fogalmazott Butiulcă.

Hogy mit kell megoldani? Munkahelyek létesítése, a környezetszennyezés és a közúti infrastruktúra máris kitűzött feladat. Hogy miként valósítaná meg mindenzt az USL – a megoldás a csapat erejében rejlik. „Igazi csapatot szeretnénk Maros megye számára, főként a 4. körzetben.” – szögezte le a képviselőjelölt hozzátéve, sikerült jó kapcsolatot kialakítani Marosludas, Radnót és Dicsőszentmárton polgármestereivel, a környező községek vezetőinek bevonásával pedig vidékfejlesztési tervet dolgoznának ki. „De ahhoz, hogy tehessek is valamit az érdekükben, szükségem van a lakók szavazataira a parlamenti választásokon.” – tért a lényegre Manuel Butiulcă.

Fotó: zi-de-zi.ro

Share this post

PinIt
scroll to top