Valentin-napi kedvezményekkel kedveskedik utasainak a CFR

A párban utazók Valentin-napkor, azaz február 14-én hat vonatjáraton is kedvezményben részesülnek. Két jegyet egy áráért lehet megváltani majd a Bukarest – Kürtös, Bukarest – Kolozsvár és Kolozsvár – Tövis útvonalakon közlekedő összesen hat járaton, jelentette be CFR vasúttársaság.

Az 50 százalékos kedvezmény hat InterCity járat esetében érvényes: A Bukarest – Kürtös útvonalon közlekedő IC Dacia 346-on és 347-en, az ugyancsak Bukarest – Kürtös útvonalon közlekedő IC Ister 472-es és 473-as járatokon, az IC 532 Kolozsvár – Bukarest útvonalon közlekedő járaton, és az IC 533 Tövis – Kolozsvár útvonalon közlekedő járaton. A kedvezmény érvényes első-és másodosztályú jegy vásárlása esetén is, a helyjegy díját, 5 lejes összeget, ebben az esetben is ki kell fizetni.

Ennek megfelelően, ha két személy például Bukarestből Segesvárra utazna ezen a napon, 179 lej helyett, amennyi a két jegy ára lenne másodosztályon az IC Dacia járaton, 94,5 lejt fizet. A kedvezmény Valentin-napon, azaz február 14-én pénteken, és február 24-én is érvényes, a hagyományos román ünnep, Dragobete alkalmából.

Share this post

PinIt
scroll to top