Vass Levente karácsonyi üdvözlete

„A jelen olyan, hogy akkor van igazán, ha van jövő is.” – erre a nemes gondolatra építette dr. Vass Levente, marosvásárhelyi polgármesterjelölt karácsonyi üdvözletét, és kíván áldott ünnepeket valamennyi marosvásárhelyinek.

A Romániai Magyar Demokrata Szövetség és az Erdélyi Magyar Nemzeti Tanács közös polgármesterjelöltje ugyanakkor egy bemutatkozó videót is közzétett – saját honlapján, valamint a YouTube videómegosztón –, amelyben részletesebben mesél önmagáról és elveiről, főként azokat szólítva meg, akik őt még nem ismerik.

http://www.youtube.com/watch?v=IyBNPxfewlo

Végignézve a kisfilmet észrevehetjük, hogy Vass Levente a jövőt nemcsak az ünnepi jókívánságában említi, hanem a személyéről szóló videóban is többször kiemeli. Továbbá felvázolja azon elképzeléseit is, amelyeket polgármesterként tenne meg a városért, és még inkább a város polgáraiért – akik bekapcsolódása nélkül nem lehet egy várost megfelelően vezetni. Merthogy Vass Levente azt állítja, fel kell szabadítani a polgárok kreatív energiáját, szaktudását, és teret kell adni azok tenni akarásának, a város haszna és épülése érdekében – ez az, amit az eddigi polgármesterek elmúlasztottak.

http://www.youtube.com/watch?v=IxC6R917MCM&feature=mfu_in_order&list=UL

Ugyanis „Vásárhely kell esélyt adjon a vásárhelyieknek, és nem fordítva.” – hangsúlyozza ki a polgármesterjelölt. Szerintem ezzel sokan egyetértünk. De vajon Vass Levente kap-e esélyt tőlünk, hogy mindezt bebizonyíthassa, és elképzeléseit a mi javunkra megvalósíthassa?

Share this post

PinIt
scroll to top