Végre kinyithatnak a sípályák

Egyelőre sem a szovátai, sem a bucsini pályák nem tartanak nyitva hétköznap, de hétvégén, valamint a jövő heti vakáció alatt úgy tűnik végre üzemelhetnek a holtszezon után.

sipalya

Hétvégén igénybe vehették a síelők a szovátai Mogyorósi pályát, ahol 25 centiméteres hó hullott, valamint a Bucsinon lévő három pálya, a Havas Bucsin, a Bogdán és a Bujdosó is kinyithat végre, itt ugyanis körülbelül 40 centiméteres hóréteg alakult ki.

A Havas Bucsin pálya kinyitott hétvégére, hétköznap azonban egyelőre nem tartanak nyitva, mivel a tapasztalatok szerint ilyenkor kevesen érkeznek. Hétfőn még nem nyitott a Bogdán pálya, de szerdától ide is várják a síelőket, jövő héten pedig a vakáció miatt a sípályák egész héten nyitva tartanak.

A szovátai pályán székes felvonó is üzemel, ezen egy felvonás 6 lejbe kerül a felnőtteknek, a gyerekeknek pedig 4 lejbe. A tányéros felvonó használata 2 lejbe kerül.

RSS Feed Beágyazás

Legfrissebb hírek

    A Havas Bucsinon pontrendszeres módszer működik: 1 felvonás két pontba kerül az 1200 méteres pályán ,és 1 pontba a 400 méteresen, 10 lejért 8 pontot lehet venni, 25 lejért pedig 20-at.

    Share this post

    PinIt
    scroll to top