Zárva lesznek hétfőn a közintézmények

Április 25.-én, hétfőn zárva lesznek a közintézmények, valamint a közszolgáltatást ellátó vállalatok ügyfélfogadási irodái és pénztárai. Ehhez képest a magánvállalkozások és kisüzletek saját belátásuk szerint alakítják munkaprogramjukat húsvét másodnapján.

A posta hétfőn zárva lesz, szombaton viszont a megszokott program szerint tart nyitva, a délelőtti órákban. Küldeményeket ugyanakkor csupán Marosvásárhelyen kézbesítenek.

Szintén hétfőn zárva lesznek az Electrica áramszolgáltató pénztárai is, hibaelhárításért a 0800 801 929-es telefonszám hívható.

Az Aquaserv vízszolgáltató ügyfélfogadói irodája, valamint pénztára szombaton, vasárnap és hétfőn is zárva lesz, pénteken pedig 8–12 óra között tartanak nyitva. Amennyiben üzemzavar, hálózati meghibásodás lépne fel, a fogyasztók a 0265 208 888-as telefonszámot, illetve a 08008 208 888-as (Romtelecom-hálózatban ingyenes) számot hívhatják.

Az RFV hőszolgáltató ügyfélfogadói irodája húsvét másodnapján zárva lesz, pénteken pedig 9–15 óra között fogadják az érdeklődőket, panaszosokat – adja hírül a szekelyhon.ro.

Share this post

PinIt
scroll to top