Zenekarok jelentkezését várják a Nyári Vakációmegnyitó Fesztiválra

Első alkalommal szervezik meg június 10. és 12. között Vármezőn, a Nyári Vakációmegnyitó Fesztivált, amelyre minden erdélyi zenekar jelentkezését várják, hiszen ez nagyszerű lehetőség lesz arra, hogy megmutathassák magukat.

Erdélyi zenekaroknak nyújt bemutatkozási lehetőséget a vármezői Nyári Vakációmegnyitó Fesztivál, amelynek nyertese lemezszerződést, klipforgatási lehetőséget, valamint koncertfellépési lehetőséget kap ajándékba.

„Mindenképpen megéri benevezni a fesztiválra, hiszen a csapatokat profi zsűri veszi szemügyre, minden nap 11 órai kezdettel indul a tehetségkutató, amely 14 óráig tart, 16 órától kezdődnek majd a koncertek, amelyre bármelyik erdélyi zenekar benevezhet, este, 20 órától pedig híres magyarországi fellépőket láthatnak az érdeklődök.” – mesélte Fülöp G. Imre szervező.

Nemcsak a zenéről szól majd a fesztivál, lesznek versenyek, az érdeklődők különleges motorokat csodálhatnak meg, ezek mellett számos szórakozási lehetőséget ígérnek a szervezők. A szervezők sátortábort is nyitnak a fesztiválozok számára.

„A tehetségkutató versenyt két kategóriában hirdetjük meg. Azért lesz külön pop és rock kategória, mert általában a fesztiválok rock stílusban zajlanak, de mi esélyt szeretnénk adni a popzenekaroknak is.” – tette hozzá Fülöp G. Imre.

Az erdélyi zenekarok közül a Kontrax, a Bronx és a Defender lép fel az eseményen, a nagy magyarországi előadók közül pedig a Piramis, a Slamo band, az Ossian is tiszteletét teszi.

A Defender Produkciós Iroda minden erdélyi zenekar jelentkezését várja. Jelentkezi az iroda Facebook profilján, vagy az office@defender-music.net címen lehet.

Share this post

PinIt
scroll to top