Zöld Napok Kézdivásárhelyen – Folyamatosan bővül a program

Idén augusztusban sem unatkozhatunk Kézdivásárhelyen augusztus 26-28. között a Zöld Napok rendezvényei allatt, hiszen a szervezők mindenkire gondoltak. Egyaránt találnak érdekes elfoglaltáságot a város lakoi, de a távolabbról érkezők is.

A Zöld Napok a Felsőháromszéki Vállalkozói Napok hagyományát folytatja, tematizálása révén kapta a Zöld Napok elnevezést.

Szerkezetében is, az előző évekhez hasonlóan Kiállítás és vásár (X. alkalommal), Konferencia megújuló energia, mezőgazdaság és vidékfejlesztés, erdő- és vadgazdálkodás, természetvédelem témákban, és második alkalommal Pityókafesztivál – gasztronómiai verseny lesz. Szombaton és vasárnap társrendezvényekből is válogathatnak az érdeklődők.

Idén újdonságnak számítt, hogy az érdeklődők folyamatosan értesülhetnek a rendezvény fejleményeiről és témájához kapcsolodó érdekességekről a Zöld Napok facebook oldalán ( facebok.com/ASIMCOVzoldnapok ), a legfontosabb információk pedig összegezve www.greendays.ro honlapon találhatóak.

A szervezők minden érdeklődőt szeretettel látnak a változatos programokon, ahol egyszere épülhetnek üzleti kapcsolatok, szövődhetnek barátságok, és tölthetjük vidáman szabadnapjainkat, oráinkat.

Share this post

PinIt
scroll to top