Zsúfolt hétvége elébe nézünk

Többféle kikapcsolódási program van kilátásban megyeszerte a hétvégén. A Félsziget fesztivál mellett, ezek a rendezvények is számos látogatót vonzanak majd – remélik a szervezők.

Segesváron, ma este 10 órától, az „Aristocrat Society” klubban “All Time Hits Party”-t szerveznek. A lemezlovas DJ Wish & Soul lesz, aki reggelig pörgeti majd a lemezeket, a belépés pedig ingyenes.

Holnap este, azaz szombaton, ismét bulit szervez a segesvári „Aristocrat Society” klub. Ezúttal DJ Joy fog zenélni. A belépés szintén ingyenes, helyfoglalásért pedig a 0265 777 999-es telefonszám hívható.

Ugyancsak holnap kerül sorra a marosvásárhelyi Természettudományi Múzeum szervezésével a „Természet rejtélyei” elnevezésű kiállítás. Az érdeklődők 9 és 14 óra között tekinthetik meg a több mint hetvenezer darabból álló, őslénytani darabokat, madarakat, tojásokat, emlősöket, ásványokat és gerinctelen állatokat tartalmazó tárlatot. Egy jegy ára 4 lejbe kerül.

A teljes hétvégére kiterjedő rendezvények közé tartozik a Segesváron megszervezett multimédia-kiállítás, „Az első írásoktól a multimédiáig. A kommunikáció rövid története és nem csak” címmel. A tárlat naponta 10.00 és 17.30 óra között látogatható. Ugyancsak a hétvége folyamán vetítik Marosvásárhelyen a „Shrek” című animációs film harmadik részét, a Művész moziban. A belépőért mindössze 8 lejt kell majd fizetni.

Slavic Andrea

Share this post

PinIt
scroll to top